شبکه های اجتماعیصفحه اصلیمقالات آموزشی

آموزش روش غیر فعال کردن مسنجر فیسبوک

آیا قصد دارید حساب کاربری فیسبوک مسنجر را غیرفعال کنید؟ شما در این مقاله می‌توانید روش غیر فعال کردن مسنجر فیسبوک را مشاهده کنید.

اکثر مردم از تفاوت میان غیرفعال کردن یا حذف کردن حساب کاربری فیسبوک اطلاع دارند؛ در صورتی که حساب کاربری فیسبوک را غیرفعال کنید، به طور موقت باعث حذف آن شده‌اید و امکان بازیابی آن در هر زمانی وجود دارد، اما در صورت حذف کامل حساب کاربری، هیچ راه‌حلی برای بازیابی وجود ندارد و شما برای همیشه اطلاعاتتان را از دست داده‌اید. با این‌حال، احتمالا متوجه نشده‌اید که غیرفعال کردن حساب کاربری فیسبوک باعث غیرفعال شدن فیسبوک مسنجر نخواهد شد و سایر کاربران می‌توانند اطلاعات شما را مشاهده کرده و ارتباط برقرار کنند. هم اکنون روش غیرفعال کردن مسنجر فیسبوک را آموزش خواهیم داد.

روش غیر فعال کردن فیسبوک مسنجر

قبل از آن که بخواهید فیسبوک مسنجر را غیرفعال کنید، باید این کار را برای حساب کاربری اصلی خود در فیسبوک انجام دهید؛ برای این کار باید وارد حساب کاربری خود شوید و از بخش تنظیمات، منوی امنیتی را انتخاب کرده تا بتوانید حساب خود را غیرفعال کنید. در صورتی که قصد دارید این عملیات را از طریق اپلیکیشن فیسبوک انجام دهید، کافی‌ست در تنظیمات وارد بخش Account Settings و سپس Security شوید تا گزینه Account Deactivate را مشاهده کنید.

روش غیر فعال کردن مسنجر فیسبوک

هم اکنون می‌توانید حساب مسنجر فیسبوک را هم با انجام مراحل زیر غیرفعال کنید:

  • مسنجر فیسبوک را باز کنید.
  • بر روی تصویر پروفایل خود کلیک کنید.
  • گزینه Legal And Policies را انتخاب کنید.
  • گزینه غیرفعال کردن فیسبوک مسنجر (Deactivate Messenger) را در صفحه بعد انتخاب کنید.
  • رمز خود را وارد کنید.
  • بر روی ادامه (Continue) کلیک کنید.

اگر مجددا تمایل دارید بازیابی حساب مسنجر فیسبوک را انجام دهید، باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.

با غیر فعال کردن فیسبوک مسنجر چه اتفاقی خواهد افتاد؟

هم اکنون با غیرفعال کردن فیسبوک مسنجر، مطمئن باشید که هیچ کاربری نمی‌تواند اطلاعات شما را مشاهده کند یا برایتان پیام ارسال نماید. بازیابی مجدد حساب مسنجر فیسبوک می‌تواند باعث بازیابی مجدد حساب کاربری اصلی شود؛ در صورتی که تمایل دارید فقط از مسنجر فیسبوک استفاده کنید، باید مجددا حساب اصلی خود را غیرفعال کنید.

توجه داشته باشید که با حذف کردن حساب کاربری فیسبوک، هرگز به مسنجر دسترسی نخواهید داشت؛ متاسفانه هیچ راهی برای حفظ مسنجر بدون داشتن حساب کاربری اصلی فیسبوک، وجود ندارد.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن